onsdag 30 maj 2012

Topp tre: Protagonister

Inom spelvärlden finns en tydlig mansdominans, detta syns inte minst på bristen av kvinnliga karaktärer i spel men också på hur de kvinnliga karaktärerna är utformade, de har oftast kroppar som får Pamela Anderson att se normalbyggd ut och överallt på internet i spelforum och bloggar kommer det upp listor och diskussioner om vilken som är den snyggaste kvinnliga Tv-spelskaraktären. Men hur är det med de manliga karaktärerna då? Ja, som sagt inom spelvärlden arbetar mest män och de gör produkter FÖR män men trots detta kan det ibland smita in en manlig karaktär som med lite fantasi och rätt tankesätt faktiskt kan tolkas som snygg.. Ja, det låter perverst men här kommer iallafall min lista med topp tre snyggaste manliga protagonister inom Tv-spelsvärlden.


3. Ezio Auditore; Assassin's creed 2, Assassin's creed: brotherhood, Assassin's creed: revelations. En riktig kvinnokarl som dessutom är italienare, med sin mörka hy, italienska brytning och kaxiga hållning är Ezio en riktig hjärtekrossare, inom sin värld...


2. John Martson; Red dead redemption. En före detta outlaw som nu försöker sona för sina brott för att säkerställa framtiden för sin son och fru. John Marston är idealet för den starka, tysta mannen, han är rättskaffens men har ett svart förflutet, hård på utsidan men har en vänlig själ. Han har dessutom en riktigt bra västamerikansk dialekt.


1. Prinsen i "Prince of persia: The forgotten sands", I varje prince of persia är det en ny prins, men det här är nog den snyggaste. Han har allt man skulle kunna tänka sig av en orientalisk prins, mörk hy, mörkt hår och biffiga överarmar. Spelet i sig är dessutom ovanligt vackert designat med fantastiska interiörer och miljöer som kan förföra vem som helst. Den här prinsen är kungen på min lista.


Det här var min lista och om du gillade den kan du ju skriva en kommentar eller dela den med någon som du tror skulle uppskatta den. Om du blev upphetsad av den här listan: sök hjälp!

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Bowlinghallen...
      Jag måste ju erkänna att han är ju en bubblare med sin fleecejacka och underliga brytning, när han ringer och säger "We should go and get drunk together" så vet man att shit is going down. Måste dessutom älska en man som inte kan gå utanför dörren utan att bli bortrövad.

      Radera