onsdag 22 augusti 2012

Asylum

Skaparen till spelet "Scratches" håller just nu på att utvecklar ett till spel som sägs kommer ha samma känsla, det vill säga skräck med mycket atmosfär och med en spännande historia. Spelet kommer utspela sig på ett institut för mentalt sjuka och titeln kommer därför att vara "Asylum", de säger just nu att spelet kommer ut nästa år men det får man ta med en nypa salt eftersom det första datumet för när spelet skulle släppas var redan 2011. Dock har det nu kommit en demo så det verkar ju åtminstone lovande. Här är trailern, tycker det ser ganska spännande ut men den säger inte så mycket:


Har dock spelat demon och vissa saker kommer ju självklart att ändra sig men än så länge kan jag säga att mycket utav atmosfären tyvärr går förlorad eftersom de har blandat in en del billiga skrämseltekniker, vi får dock se hur det blir i det riktiga spelet. Dock finns det helt klart fortfarande en hel del känsla i det och historien verkar intressant.

Ja, historien vet vi just nu inte så mycket om, det enda vi vet är att man ska spela en karaktär som försöker undersöka exakt vad det är som har hänt på "Hanwell mental institute" men mycket mer än så vet vi inte riktigt än. Om du vill veta mer om spelet eller själv spela demon finns allt detta och lite till på: www.facethehorror.com jag vet iallafall att jag ser fram emot detta spel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar